Schønherr hovedtaler på belægningskonference

Schønherr hovedtaler på belægningskonference

I slutningen af januar skal Schønherr være en del af konferencen ”Byens gulv”, her skal foredragsholdere give inspiration til nytænkning af fremtidens by.

Danmarks bebyggede areal vokser og vores byområder bliver mere og mere befæstede. Konferencen ”Byens gulv” vil tage hånd om denne problemstilling, og give inspiration til nytænkning af fremtidens byer.

Til arrangementet, der bliver afholdt i Nyborg, er Schønherr blevet bedt om at holde oplæg om byrumsstrategier og belægningsmaterialer.

Torben Schønherr skal fortælle generelt om belægningen som en del af byrummet, med udgangspunkt i den rolle som belægningen spiller i tegnestuens projekter. Landskabsarkitekt Lars Nybye Michel vil holde et oplæg om et af Schønherrs tidligere projekter, udførelsen af belægningen på Ribe Domkirkeplads.

rd_40

Schønherr stod for belægningen på den store Domkirkeplads, og for sit arbejde, blev tegnestuen i 2013 belønnet med brolæggerprisen, en pris der bliver givet for at have vist nytænkning og særlig idérigdom i forbindelse med et belægningsarbejde.

De erfaringer vil Schønherrs to oplægsholdere formidle videre, og på den måde give indsigt og inspiration til alt fra gulvet i hovedgaden i stationsbyen til byens tage.

Formålet med konferencen, der finder sted den 28. januar, er at samle alle med interesse for byens liv.

 

Scroll To Top