Tegning: Schønherr åbner debat i Politiken

Tegning: Schønherr åbner debat i Politiken

Partner i Schønherr, Rikke Juul Gram, skrev i slutningen af 2014 en kronik om de danske kyster – og om hvor vigtigt det er, at holde dem fri for byggeri. Kronikken har nu startet en debat i en af landets største aviser.

Inden 2014 gik på hæld, skrev Rikke Juul Gram en kronik i Politiken. Kronikken var en velformuleret kritik af folketingets oversete beslutning om at tillade byggeri indenfor kystbeskyttelseslinjen.
Du kan læse kronikken her.

I sidste uge fulgte Politiken så op på kronikken med en forside på onsdagens Kultursektion, mens der dagen efter var blevet plads til en tegning af Politikens Anne-Marie Steen Petersen.

Desuden skrev avisens arkitekturredaktør, Karsten V. Ifversen en kommentar med sit syn på problematikken. Den afsluttes med ordene: “Med strandbeskyttelseslinjen blev der trukket en streg i sandet, som har skabt en unik landskabsværdi. Det er dumt at give køb på den.” Du kan læse kommentaren i sin helhed her.

Det sidste punktum er ikke sat i debatten, og vi følger udviklingen med vågne øjne.

Tegningen, som du kan se øverst i artiklen, forestiller en kystnær zone, efter Folketingets ophævelse af kystbeskyttelsen.

Scroll To Top