Ny pris til Akershus Universitetssygehus

Ny pris til Akershus Universitetssygehus

Schønherr er stolte over at være en del af Akershus Universitetssygehus-projektet i Oslo, som efterhånden har vundet megen hæder. For nylig var projektet igen i rampelyset da C.F. Møller vandt design- og sundhedsbranchens svar på en Oscar-statuette i kategorien “Internationale sundhedsbyggerier over 40.000 kvm” ved Design & Health World Congress & Exhibition i Hong Kong. Kategorien anses som værende arrangementets mest betydningsfulde kategori.

Ifølge International Design & Health Academy demonstrerer Akershus Universitetssygehus en klar forståelse af principperne i den helende arkitektur, ligesom supersygehuset demonstrerer styrker inden for innovation, fleksibilitet, fremtidssikring og bæredygtighed.
International Design & Health Academy, er verdens førende interessegruppe på sundhed, velfærd og samspillet mellem forskning, design, arkitektur og industri.

Du kan læse mere om prisbelønningen af Akershus Universitetssygehus i Oslo HER

(Foto: C. F. Møller)

Scroll To Top