Schønherr prækvalificeret til konkurrencen om områdefornyelse i Aabenraa Midtby

Schønherr prækvalificeret til konkurrencen om områdefornyelse i Aabenraa Midtby

Aabenraa Kommune har netop igangsat en visionsproces, som skal gøre købstaden til en af de mest levende og mest moderne i Danmark i 2035, når Aabenraa som købstad fylder 700 år. Visionsplanen for fremtidens Aabenraa udvikles over det næste år med Realdania som samarbejdspartner og visionsplanen skal være med til at vise vejen for landets øvrige købstæder.

Processen startede med konkurrencen “Fremtidens Købstad” der mundede ud i en samlet plan for hele byens udvikling. De forskellige dele af planen udvikles løbende og i første omgang har Realdania og Aabenraa Kommune udskrevet en konkurrence om en helhedsplan for områdefornyelsen af midtbyen.

Denne konkurrence kan på mange måder blive retningsgivende for det videre forløb, så hos Schønherr er vi stolte og glade over at være blevet udvalgt til konkurrencen.

Vores team består ud over Schønherr af trafikingeniørerne Viatrafik, den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij og kunstrådgiverne WallnerWeiss.

Vi har i Schønherr tidligere arbejdet med købstæder og deres centre i både Skive, Herning, Nykøbing Mors og mange andre, så vi ser frem til at lade denne erfaring blomstre i samarbejde med resten af holdet.

Scroll To Top