AARHUS INTERNATIONALE SEJLSPORTSCENTER ER NU FULDT FINANSIERET

AARHUS INTERNATIONALE SEJLSPORTSCENTER ER NU FULDT FINANSIERET

Aarhus Internationale Sejlsportscenter er nu fuldt finansieret efter at flere fonde har doneret det beløb der manglerede for at realisere projektet.

Aarhus Kommune, som også er bygherre på projektet, havde sammen med A. P. Møller Fonden allerede lagt et stort beløb i puljen, men for nyligt donerede Nordea-fonden, Salling Fondene og Lokale- og Anlægsfonden det manglende beløb og sikrede projektets tilblivelse.

Projektet har til hensigtet at være til glæde for både bredden og eliten, og skal give Aarhus et sejlsportsscenter der rummer optimale forhold til både dagligdagens aktiviteter og til de allerstørste events på verdensmesterskabs niveau.

Læs mere om projektet her.

Landskabsarkitekt: Schønherr A/S2015

Bygningsarkitekt: Entasis i samarbejde med Praksis Arkitekter

Ingeniør: Henry Jensen A/S

Scroll To Top