Vi er prækvalificeret til at stå for udbedringen af Budolfi Plads

Vi er prækvalificeret til at stå for udbedringen af Budolfi Plads

I hjertet af Aalborg vil Aalborg Kommune omdanne Budolfi Plads til et grønt bymiljø. I den forbindelse er Schønherr, som rådgiver i samarbejde med Enggaard som totalrådigver, Henning Larsen Architects og Niras, blevet prækvalificeret til at gå videre i konkurrencen sammen med to andre teams.

“Vi er glade for at have modtaget ansøgninger fra så kvalificerede teams. Det tegner godt! Den næste store milepæl vil være at få fundet den udbyder, der skal få visionerne ført ud i livet. Omdannelsen af Budolfi Plads er en stor og vigtig opgave, der både inkluderer byrummet, parkeringskælder og byggeri. Det er derfor helt afgørende, at vi finder den rigtige til at føre projektet til vejs ende. Vi forventer at kunne indgå en aftale med udbyder efter sommerferien,” siger rådmand Hans Henrik Henriksen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Imødekommende bymiljø
Visionen fra kommunen er, at det eksisterende underjordiske p-anlæg skal gentænkes, samt at der skal skabes et imødekommende bymiljø. Der skal laves en stor og attraktiv grøn plads, hvor der rundt i kanten skal anlægges caféer, butikker og boliger.

Om vores deltagelse i projektet udtaler kreativ direktør Rikke Juul Gram:
”Vi er enormt glade for at have mulighed for, at kunne være en del af det her projekt. Det er noget, vi har holdt øje med i lang tid, og vi glæder os til at give vores bud på et grønt samlingspunkt i hjertet af byen.”

Projektet ventes færdigt i 2019.

Scroll To Top