“Befri horisonten for vindmøller”

“Befri horisonten for vindmøller”

Overalt i landet er der siden 70erne opstillet store og små vindmøller i et ujævnt, men fintmasket net, der dækker både land og kyster og ofte krydser horisontlinjen på de mest følsomme steder. I begyndelsen var det smukt, fordi ideen om selvforsyning og grøn energi er smuk. Nu, hvor møller ikke længere blot er symboler for drømmen om en ren fremtid, men en regulær industri, er billedet forandret“.

Sådan skriver Schønherrs kreative direktør, Rikke Juul Gram, i sin kronik “Befri horisonten for vindmøller”, der fredag blev trykt i Berlingske Tidene. Kronikken handler om fremtidens energilandskaber, og de muligheder vi burde gribe for at udvikle en landskabelig og æstetisk strategi for den bæredygtige energiproduktion i Danmark.

Du kan læse hele kronikken på Berlingskes hjemmeside her.

Scroll To Top