Hvad lærer byen Bispetorv? Hvad lærer Bispetorv byen?

Hvad lærer byen Bispetorv? Hvad lærer Bispetorv byen?

Bispetorvs betydning som byrum – og byrumseksperiment er temaet for Schønherr’s ‘Walk and Talk under RISING Architecture Week. Kom ned på midtbyens nye åndehul ved Domkirken og hør Kommunikationschef for Schønherr, Holger Dahl, fortælle om torvets tilblivelse.

Arbejdet med Bispetorv er en direkte udløber af Schønherrs byrumseksperimenter: Skoven på Store Torv, Byparken og Banegårdspladsen. Disse eksperimenter viste hvordan en levende by kan udfordre sine fysiske rammer – og hvordan byens borgere kan involveres når nye rum skal skabes.

Schønherr byder på bobler under træerne på Bispetorv, mens Rikke Juul Gram vil fortælle om Bispetorvs fortid, nutid – og mulige fremtid.

Nedenfor ses før og efter billeder af Schønherrs projekter i Aarhus:

Tilmelding og kontakt:

Schønherr
Klosterport 4X, 1. sal
8000 Aarhus C
Telefon: 8618 6900
e-mail: hd@schonherr.dk
www.schonherr.dk

Tid og sted:

13. september klokken 16.00 på Bispetorv

Scroll To Top