En af landets største lystbådehavn: Marina City Kolding

En af landets største lystbådehavn: Marina City Kolding

Kolding Kommune har ambitioner om at skabe et nyt byområde, som skal være landets mest attraktive marina med 1000 bådpladser og 400 attraktive boliger. Schønherr har vundet opgaven som totalrådgiver, der indgår i teamet bestående af Midtconsult, ÅF – Infrastructure Planning og Gemeinschaft.

”Marina City er Koldings mulighed for at lave en række rekreative, stemningsfyldte karakterskabende arealer ved vandet, som i virkeligheden tager afsæt i områdets miljø,” siger Rasmus Stougaard, associeret partner i Schønherr, og fortsætter ”Kolding Kommune tager udgangspunkt i sejlermiljøet, det grønne miljø – i det maritime miljø. Man arbejder ikke ud fra et blankt stykke papir, men man lader ligesom det, der er, fylde. Derfor tror jeg, at det bliver et godt sted med vores medvirken.”

Vi ser frem til at arbejde sammen med Kolding Kommune på et spændende projekt!

Læs mere om projektet her: https://www.kolding.dk/borger/planer-projekter/marina-city/

Scroll To Top