Karens Minde Aksen

Karens Minde Aksen

Sammen med Orbicon og GivRum vandt vi for en måneds tid siden opgaven med at klimasikre Karens Minde Aksen, der er betegnelsen for området i Sydhavnen mellem Vestre Kirkegård til Sydhavnstippen. Området strækker sig fra P. Knudsens Gade i nord gennem Sjælør Boulevard til Troldeskoven i Syd og er mere 37.000 m2 stort.

Samtidig med klimasikringen, der skal håndtere 15.000 m3 vand, skal projektet forvandle området til et endnu mere aktivt og engagerende byrum for alle beboerne i Sydhavnen. Schønherr har erfaring med denne kombination af klimasikring og attraktive byrum bl.a. fra vores projekt I Kokkedal og vi glæder os meget til at komme i gang. Foreløbig har vi afholdt de første borgermøder og vi glæder os til at udvikle de mange nye løsninger i en tæt dialog med områdets beboere.

Scroll To Top