Konkurrencevinder: Konceptudvikling af ny genbrugsstation ved Lisbjerg

Konkurrencevinder: Konceptudvikling af ny genbrugsstation ved Lisbjerg

SCHØNHERR a/s har i nært samarbejde med LOOP Architects samt Ve2 og CC Green vundet konkurrencen om ‘Konceptudvikling af ny genbrugsstation ved Lisbjerg’.

Etableringen af genbrugsstationen rummer i sig selv den høje grad af meningsfuldhed, som vores team altid søger i en opgave: samfundsengagement, fremtidssikring i brugen af vores fælles resurser, samt den mulighed for innovation som giver ny mening til vores fag.

Vores arkitektoniske tilgang er oplagt: Genbrugsstation i Lisbjerg, hvor både funktionalitet og arkitektur skabes som nytænkende verdensklasse. Vi vil udforme et landskabeligt landemærke, hvor landskab, plads og bygninger er udformet som en helhed og skabt af pladsens egen produktion af genanvendte materialer.

Scroll To Top