Desværre ingen sejr, men mange erfaringer rigere

Desværre ingen sejr, men mange erfaringer rigere

I november løb dette års World Architecture Festival Award af stablen i Amsterdam. Festivalen er dedikeret til at fejre, dele og inspirere fremragende arkitektur. WAF-priserne er en enestående mulighed for arkitekter til at præsentere deres færdige bygninger såvel som fremtidige projekter. Præsentationen foregik live for et internationalt panel bestående af anerkendte fagdommere fra hele verden. Til prisuddelingen var nogle af branchens mest indflydelsesrige figurer sammen med de i alle kategorier over 500 award-finalister til stede.

Det var os en stor ære, at vores klimatilpasningsprojekt i Kokkedal var nomineret i kategorien ’Landscape – Urban Projects’.

I Kokkedal benyttede vi klimatilpasningen som redskab til at forbinde de adskilte dele af byen, til at skabe nye mødesteder, til at skabe tryghed og til at bringe naturen tættere på borgerne. Vi udførte projektet med en ambition om at skabe et klimasikringsprojekt, der kunne inspirere lignende projekter i fremtiden.


Foto: Thøger Sørensen

Desværre måtte vi se os slået af de dygtige, spanske arkitekter fra Batlle i Roig Arquitectura, der vandt med deres projekt ’Pedestrian Path along the Gypsum Mines’ i Barcelona.

På trods af nederlaget har vi via vores deltagelse tilegnet os meget erfaring på området. Vi glæder os til at inkorporere den læring i vores fremtidige projekter. Nu kender vi til konkurrencen og de faktorer, som dommerpanelet vægter særlig højt, og det har givet os blod på tanden. Vi ser frem til at kunne præsentere nye projekter til næste års World Architecture Festival Award.

Scroll To Top