NORDHAVNSTUNNELEN

NORDHAVNSTUNNELEN

Projekt Nordhavnstunnelen er i gang!

Vi er sammen med Rambøll blevet valgt som rådgiver for Vejdirektoratet for etableringen af den 1,4 km. lange tunnel mellem Nordhavn og Østerbro. Tunnelen, der skal understøtte øget mobilitet og byudvikling i København, forventes taget i brug i 2027.

Som et led i den nye forbindelse etableres en erstatningshavn med 600 bådpladser, klubfaciliteter og rekreative områder, der skal huse de sejlere, der påvirkes under udførelsen af den nye tunnel.

Schønherr har i perioden fra 2006 til 2018 været ansvarlig for designet af Nordhavnsvej, ligesom vi har medvirket til VVM-arbejdet omkring Nordhavnstunnelen. Derfor er vi selvfølgelig ekstra glade for at kunne forsætte arbejdet med denne næste etape.

https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/nu-gaar-byggeriet-af-tunnel-til-34-milliarder-under-svanemoellen-i-gang

 

Scroll To Top