Stillingsopslag

Stillingsopslag

Schønherr søger kommunikationsansvarlig kollega!

Tegnestuen Schønherr søger pr. 1. marts eller april 2021 en ny medarbejder på fuld tid, som sammen med vores ledelsesteam kan varetage en række meget forskellige kommunikationsopgaver.

Du skal kunne:

  • Indgå aftaler med samarbejdspartnere om tilbudsgivning og prækvalifikationer
  • Opdatere vores hjemmeside og sociale medier
  • Skrive pressemeddelelser
  • Vedligeholde vores databank af referencer og cv’er

Schønherr har 2 kontorer i henholdsvis København og Aarhus, som arbejder tæt sammen i hverdagen, så der er derfor frit valg, hvor du søger stillingen.

Vi er et hold bestående af 30-35 mænd og kvinder som beskæftiger os med planlægning, kulturarv og by- og landskabsarkitektur i et sammenhængende og helhedsorienteret perspektiv.

Vi bruger hver eneste dag vores fag til at løfte nogle af de store samfundsudfordringer som følger klimaforandringer, forandrede mobilitetsmønstre, migration fra land til by, forandringer i byers anvendelse og ny natur og biodiversitet.

Vi forventer, at du, som vores nye kollega, er et engageret og kommunikerende menneske med et godt sprog, og at du interesserer dig brændende for sammenhængen mellem arkitektur og politik i bredeste forstand – for det gør vi.

Du har dit netværk i orden og kender til anlæg- og planlægningsfagets forskellige aktører.

Du skal samtidig have sans for enkle og smukke layouts og kan som en selvfølge håndtere en række grafiske programmer.

Som du nok kan læse, er det en sammensat stilling, så hvor og hvordan du er uddannet, er helt åbent. Du behøver ikke at have en menneskealders erfaring med kommunikation, tværtimod er det fint, at du er en ung fisk i vandet på de sociale medier. Du er blot nødt til at have et par års relevant viden fra arkitekt- eller ingeniørbranchen for at kunne komme i betragtning.

Lønnen er til forhandling.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte partner og kreativ leder Rikke Juul Gram (+45 2019 7606) for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist
Løbende, men senest 22. februar.
Jobsamtaler afholdes løbende.

Skriftlig ansøgning og CV sendes på mail til rjg@schonherr.dk.

Scroll To Top