RAMT – EN VEJLEDNING I TERRORSIKRING

RAMT – EN VEJLEDNING I TERRORSIKRING

Dansk Brand- og sikringsteknisk institut (DBI) har i samarbejde med os, Bertelsen og Scheving Arkitekter og MOE udviklet en digital platform, som kan give anvisninger til, hvordan fremtidens terrorsikring af byrummet ikke ender med – i sig selv – at terrorisere byens arkitektur.

Terrortruslen har været alvorlig i Danmark de senere år – og derfor har arkitekter, bygherrer, bygningsejere, entreprenører, konstruktører, sikkerhedsansvarlige m.fl. længe efterspurgt hjælp til risikovurderinger og terrorsikring.

Teamet har i flere år indsamlet viden og udviklet værktøjer, der skal komme de private aktører til undsætning. Alt er samlet på en ny webplatform, som både indeholder grundlæggende information om terrorsikring og konkrete værktøjer til risikovurdering og projektering i byggeprocessen.

Platformen er klar til brug, og indholdet er gratis.

Den er støttet af RealDania.

https://www.terrorsikring.nu/

Scroll To Top