Build for Biodiversity

Build for Biodiversity

Jakob Sandell Sørensen er inviteret som keynote speaker til Build for Biodiversity – Building Greens konference om urban biodiversitet. På konferencen mødes hele branchen for at vidensdele, netværke og diskutere, hvordan vi kan imødekomme potentialet for mere biodiversitet i arkitektur og byggeri. Konferencen løber af stablen torsdag og fredag i denne uge, og du kan deltage både online eller fysisk i Charlottehaven i København.

Jakob vil tale om, hvordan vi kan bruge naturen til at beskytte byerne fra de voldsomme vejrhændelser og udsvinget i temperatur og nedbør, som vi oplever oftere og oftere. Hvis vi planlægger og tænker klogt, kan vi bruge klimatilpasningsløsninger som løftestang for den biodiversitet, som vi har brug for. Jakob sætter fokus på de potentialer, der ligger i byens rum og randzoner og vil tale om, hvordan vi med nytænkning og koordinering kan skabe bedre vilkår for byens liv.

Tilmeld dig konferencen her

Jakob Sandell Sørensen er associeret partner og landskabsarkitekt hos Schønherr.

Scroll To Top