KOM TIL FAGLIGT FORUM PÅ HAVE & LANDSKAB ’21

KOM TIL FAGLIGT FORUM PÅ HAVE & LANDSKAB ’21

Under overskriften Den gode vækstjord skabes i fællesskab holder associeret partner i Schønherr, Jakob Sandell Sørensen, i samarbejde med projektleder Bettina Simonsen fra KLAR Forsyning, et diskussionsoplæg på Have & Landskabs Faglige Forum onsdag d. 25. august.

BÆREDYGTIG JORDHÅNDTERING I KØGE NORD
Med udgangspunkt i Schønherrs og KLAR Forsynings erfaringer med bæredygtig jordhåndtering fra regnvandshåndteringsanlægget ’Køge Nord’, hvor der forberedes til en 130 hektar stor ny bydel ved togstationen Køge Nord – vil oplægsholderne fortælle om håndtering af projektets udfordringer, etablering af en fleksibel og tilpasningsdygtig projektproces, ressourcebevidsthed, genbrug, minimering af transport og meget mere.

Senior forskningskonsulent på Københavns Universitet, Jan Støvring, er mediator på oplægget.

”Jord er jo mange ting, og tit er der stor forskel på hvad man ved når man tegner projektet, og hvad man finder ud af når man kommer i jorden. I Køge Nord har vi forsøgt at lave en proces som tillader os at blive klogere og ændre strategi undervejs,” fortæller Jakob Sandell Sørensen.

  

HAVE & LANDSKAB
Have & Landskab ’21 bugner af faglige aktiviteter med hundredvis af udstillere, en lang række faglige aktiviteter, workshops og forskningsprojekter, som kan løfte din hverdag og gøre dig klogere på dit fag.

Se alle udstillingens aktiviteter HER og tilmeld dig Fagligt Forum HER.
Deltagelse er gratis for fagfolk.

Have & Landskab afholdes på ZBC Jernbjerggaardens arealer i Slagelse den 25. til 27. august fra kl. 9:00-16:00.

Fotos: Jan Støvring.

Scroll To Top