Kulturmødet Mors – Hvem ejer landskabet?

Kulturmødet Mors – Hvem ejer landskabet?

Vær med, når Rikke Juul Gram, arkitekt og partner i Schønherr, deltager i debatten om udviklingen i det danske sommerland, fredag d. 20. august 2021 kl. 11.30-12.30.

Det danske sommerland
Under Corona er sommerhusene blevet danskernes fristed tæt på naturen, hvor mange nyder roen. Men hvem ejer egentlig landskabet? Og er vi ved at miste nogle af de kvaliteter, der trækker os ud i sommerlandet, når der bygges stort eller planlægges dårligt?

Arkitektforeningen og Kulturmødet Mors arrangerer debatten, hvor Rikke bl.a. vil tale om, hvad der kendetegner den klassiske, danske sommerhus-kultur rent landskabeligt, hvordan man kan bevare den unikke kultur og samtidig give plads til nyt. Foruden Rikke består debatpanelet af Steen Thomsen, professor på CBS, Carlos Villaro Lassen, direktør Feriehusudlejernes Brancheforening, Mads Sørensen, Varde Kommune – og moderator Ane Cortzen.

Du behøver ikke tage til Nykøbing Mors for at deltage i årets kulturmøde. Du kan være med digitalt og se debatten ’live’ ved at klikke her eller finde videooptagelsen efterfølgende på Kulturmødets hjemmeside ved at klikke her.

Se hele Kulturmødets digitale program ved at klikke her.

Scroll To Top