Mød Rikke på BUILD FOR WATER

Mød Rikke på BUILD FOR WATER

Under overskriften ’Langtidsholdbare veje til klimatilpasning’ stiller partner og kreativ direktør hos Schønherr, Rikke Juul Gram, skarpt på de store gevinster ved at investere i beskyttelse mod stigende havvand, regnvand og grundvand. Konsekvenserne ved ikke at handle er uoverskuelige – men hvem skal betale omstillingen, der kræver fælles kloge løsninger på tværs af offentlige og private aktører?

Programmet til den nye konference ’Build for Water’ er ude nu.

Over to dage i december får du viden om fremtidens vandmængder, vandets veje og klimatilpasning. Du kan møde Rikke og flere andre ledende fagfolk, der deler ud af deres viden om klimatilpasning af byer og giver konkrete eksempler på deres arbejde.

Konferencen er arrangeret af Building Green.

Klik her for at se hele programmet og tilmelde dig konferencen.

Scroll To Top