PIECES – GENANVENDT BETON BLIVER TIL SMUK BELÆGNING

PIECES – GENANVENDT BETON BLIVER TIL SMUK BELÆGNING

Det nye bæredygtige flisesystem PIECES er produceret af genbrugsbeton – og udviklet i samarbejde med IBF og AffaldVarme Aarhus.

Schønherr har udviklet flisens design, der understreger at flise-systemet består af genbrugsbeton ved at lade den genanvendte beton træde tydeligt frem i flisens varierende overflader.

Den bæredygtige betonflise produceres i to størrelser: smallPIECES og bigPIECES, der til sammen udgør en robust se­rie, der kan tilpasses et hvilket som helst sted. Flise-systemet udgør et bæredygtigt alternativ til granitbelægning – produceret af genanvendt beton.

Klik her og læs mere om PIECES.


Et bæredygtigt partnerskab
AffaldVarme Aarhus leverer betonaffald af professionel kvalitet, og IBF er producent og kvalitetsgarant med mange års erfaring. Via sine genbrugsstationer indsamler AffaldVarme aarhusianernes 20.000 tons brugte betonaffald i en ren fraktion. IBF bearbejder det hele og sætter det i produktion, så danskerne kan få genanvendelse under fødderne.

Scroll To Top