Vi søger ny kollega

Vi søger ny kollega

Vi søger en landskabsarkitekt med 3-5 års erfaring i projektering (eller med interesse for) til vores københavnerkontor.

Du skal være engageret, initiativrig og selvstændigt arbejdende enten med interesse i eller talent for projektering – eller være stærk i konceptudvikling, design og formidling. Måske det hele.

Vi arbejder i øjeblikket både med kystsikringsprojekter og flere store klimatilpasningsprojekter. Hertil også meget andet interessant – stort og småt. Vi engagerer os i samfundets store udfordringer med nysgerrighed, nytænkning og masser af konkret teknisk viden.

Klimatilpasning, genanvendelse, grøn omstilling, byer for mennesker, fremtidens infrastruktur såvel som sammenhængen mellem by og land, bearbejdes med skøn­heden og forståelsen for vores fælles kulturarv som basis for nødvendige foran­dringer.

Schønherr er en af landets førende tegnestuer inden for landskab og planlægning. Kunstnerisk og arkitektonisk kvalitet står øverst på dagsordenen i et kreativt og fagligt engageret miljø.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning til apply@schonherr.dk – vent ikke for længe, for vi tager løbende ansøgere til samtale.

Scroll To Top