Vi søger praktikanter til tegnestuen i Aarhus

Vi søger praktikanter til tegnestuen i Aarhus

Skal du med, når vi løser tidens store samfundsudfordringer?

Isen smelter, havene stiger, byerne sveder, skybrud falder og storme og ekstremt vejr raser…. Til trods for det vilde klimaforandringer ser vi ikke naturen som modspiller. Naturen er vores medspiller.

Når vi arbejder med klimatilpasning mimer vi med vores løsninger naturens og landskabets egne evner til fx at tilbageholde og absorbere vand. Vi skaber på den måde mere ny natur og bevarer samtidig den natur, vi allerede har.

Klimatilpasning, genanvendelse, grøn omstilling, fremtidens infrastruktur, byer for mennesker, og sammenhængen mellem by og land, bearbejdes med skønhed og vores fælles kulturarv som basis for nødvendige forandringer. Vi kalder det smuk fornuft.

VIL DU MED?
Som praktikant hos Schønherr er du med i forreste række, når vi skaber løsninger, der forebygger oversvømmelser, imødegår stigende vandstande og stormfloder, øger biodiversiteten og minimerer skaderne ved skybrud.

Bliv en del af et miljø, hvor vi engagerer os i dette og mange flere af samfundets store udfordringer med nysgerrighed, nytænkning og masser af konkret, teknisk viden.

Send din ansøgning (CV + portfolio) til Mi Koudall Randlev mkr@schonherr.dk
– eller ring: +45 2510 7842

Vi ser positivt på, at du:
– fortæller os, hvad du gerne vil lære under din praktik, så vi kan målrette din forløb
– kommer med fagligt og samfundsmæssigt engagement og interesse i en bæredygtig dagsorden
– er æstetisk begavet og kan udtrykke det gennem relevante medier (Adobe, Autocad og 3d programmer)

Praktikken er ulønnet, så du skal være SU-berettiget eller oppebære et scholarship. Din frokost er betalt, og det er fredagsbarerne og kagerne også.

Scroll To Top