Kokkedal i italiensk arkitekturmagasin: L’industria delle Costruzioni

Kokkedal i italiensk arkitekturmagasin: L’industria delle Costruzioni

Italienske L’industria delle Costruzioni bringer en 8-sider lang og rigt illustreret artikel om klimatilpasning Kokkedal.

”Den overordnede strategi har været at videreudvikle de eksisterende kvaliteter i området. Dette indebærer at bruge, forbedre og øge adgangen til det, der allerede er til stede, herunder de mange grønne områder, nærheden til større naturområder samt nærheden til skoler og andre velfærdsinstitutioner. Projektet er et stærkt eksempel på design, der anvendes til at forbedre fællesskabsbånden og beriger det socio-kulturelle miljø. Klimasikring Kokkedal er et af de største og mest komplekse klimatilpasningsprojekt i Danmark. Ambitionen var at skabe et projekt, der kunne fungere som en guide og inspirationskilde til fremtidige klimabeskyttelsesprojekter, og det har været en succes med et sand katalog af løsningsmodeller til klimabeskyttelse og vandforvaltning.”

lyder det blandt andet i artiklen.

Klimatilpasning Kokkedal i L’industria delle Costruzioni

Læs mere om Klimasikring Kokkedal 


FAKTA: Klimatilpasning Kokkedal

Schønherr var totalrådgiver med Rambøll som ingeniører. Bygherrer/ordregivere var Fredensborg Kommune, Realdania, Lokale- & Anlægsfonden AB Hørsholm Kokkedal, Boligforeningen 3B.

Fotos: Carsten Ingemann

Scroll To Top