Nordic Waste-tragedien er resultat af opportunistisk landskabsplanlægning

Nordic Waste-tragedien er resultat af opportunistisk landskabsplanlægning

Med baggrund i Nordic Waste-katastrofen efterlyser partner Rikke Juul Gram og arkitekt Signe Winther en landsplanlægning, hvor omtanke for og viden om naturens og landskabets forudsætninger får lov at styre planlægningen – og ikke blot ren opportunisme.

Landskabet er selve underlaget for alt menneskeskabt.

Vi er alle forbundet til naturen. Den hænger sammen som én stor organisme, som ikke kender til vores administrative grænser.

Som fagfolk må vi rådgive kommunerne i en mere sammenhængende planlægning af arealer i både byer og åbent land, og insistere på at gøre det sammen med geoteknikere, biologer og de mange andre faggrupper, der nødvendigvis skal involveres.

KLIK HER og læs indlægget i Byrummonitor.

Scroll To Top