Karens Minde Aksen er nomineret til Ibyen Prisen som Årets Initiativ

Karens Minde Aksen er nomineret til Ibyen Prisen som Årets Initiativ

Karens Minde Aksen er indstillet til Ibyen Prisen 2024 som ‘Årets Initiativ’.

Prisen afgøres ved publikumsafstemning – læs om de nominerede og STEM HER. Du kan stemme frem til 10. maj.

Læs mere om klimasikringsprojektet i Københavns Sydhavn – KLIK HER.

Ibyen Prisens jury begrunder valget af Karens Minde Aksen med følgende:

Politikens arkitekturanmelder måtte tage tilbage til Sydhavn for at dobbelttjekke, om det bare var hans gode humør, der havde påvirket ham. Men den var god nok. Karens Minde Aksen er et nyt byrum til 6 store hjerter. Med en smuk flod af tegl, flotte vandspyer og venlige sikkerhedsløsninger er Karens Minde Aksen et hjerterum i Sydhavn, der både kan give eventyrplads til hverdagen og stå imod fremtidens styrtregn. Et mesterværk, faktisk.

Politikens anmelder kaldte Karens Minde Aksen et mesterværk gav projektet 6 hjerter i Politiken – LÆS ANMELDELSEN HER.

Ibyen Prisen
Ibyen Prisen er en prisuddeling Politiken afholder hvert år, hvor vi fejrer nogle af de mennesker og steder, der gør en forskel for livet i hovedstaden. Prisen er en publikumspris, hvor der bliver uddelt priser i 5 kategorier– Årets Restaurant, Årets Café, Årets Bar, Årets Initiativ og Årets Københavner.

Årets vindere afsløres ved en prisuddeling onsdag d. 15. maj i Byhaven ved Pumpehuset.

Scroll To Top