I PRAKTIK HOS SCHØNHERR, AARHUS?

 


TILBAGE TIL NATUREN

Vil du gerne blive klogere på, hvordan vi sikrer vores kyster, øger biodiversiteten og udvikler naturen?

Så er du måske en af vores nye praktikanter på tegnestuen i Aarhus.

Hos Schønherr arbejder vi med, hvordan natur og landskab kan regulere og afbøde klimaforandringer som fx oversvømmelser, skybrud, stormfloder og stigende vandstande.

Du vil lære om, hvordan naturbaserede klimatilpasning mimer naturens egne mekanismer – og samtidig tilfører ny værdi til byer og landskab i form af mere natur, større biodiversitet og nye rekreative muligheder.

Tegnestuen i Aarhus søger nu praktikanter, der fra januar 2023 skal indgå i et team, som arbejder med Schønherr’s vision for, hvordan vi løser klimaudfordringerne omkring København. Det er tale om et projekt, som vil få international bevågenhed.

Du kommer til at stifte bekendtskab med mange aspekter af naturbaseret kystsikring – og formidling af de mange tekniske, biologiske, sociale og politiske aspekter af klimaforandringer og havvandsstigninger.

Derudover vil du komme til at arbejde med en række andre klimarelaterede planlægnings- og designopgaver samt få en indsigt i, hvordan en tegnestue i praksis arbejder med alle skalaer af vores fag ud fra en tilgang, der handler om ’SMUK FORNUFT’.

Vi forventer at du:
– Brænder for at arbejde innovativt med klimaudfordringer
– Er dygtig til grafisk fremstilling

Hos Schønherr vil du blive en del af en travl men varm arbejdsplads, hvor din mening betyder noget, og hvor du vil kunne lære fra de bedste og mest erfarne kollegaer.

Send din ansøgning (CV + portfolio) til Mi Koudall Randlev mkr@schonherr.dk – eller ring: +45 2510 7842