STUDENTERMEDHJÆLP TIL KOMMUNIKATION

Ca. 10-15 timer / uge på kontoret i København

 

Brænder du for ekstern kommunikation og pressearbejde? Opererer du hjemmevant på sociale medier, og kunne du tænke dig et studiearbejde i et miljø, hvor bl.a. klimaudfordringer og biodiversitetskrise står højt på dagsordenen? Så læs med her.

Schønherr søger en selvstændig og initiativrig studentermedhjælp, der kan hjælpe vores kommunikationsansvarlige på kontoret i København.

Vi er et hold bestående af 30-35 landskabsarkitekter, arkitekter og planlæggere, der hver eneste dag bidrager til at sikre en bæredygtig forvaltning af byer og landskaber. Vi er med til at afhjælpe og afbøde konsekvenserne af nogle af de helt store samfundsudfordringer som følger klimaforandringer, biodiversitetskrise, forandringer i anvendelse af by, natur og landområder mm.

Som vores nye studentermedhjælp skal du hjælpe med at synliggøre nogle af de mange spændende projekter og historier, som vi dagligt arbejder med. Du formår at se og formidle fængende fortællinger, og du kender de rigtige kanaler, hvor budskaberne kommer ud over rampen til både bygherrer, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere.

 

Dine primære arbejdsområder:

– At være SoMe-tovholder. Du får meget frie hænder. Vi har især brug for hjælp til at sætte arbejdet i system omkring kernebudskaber og målgrupper – og til produktion af content. Du får ideerne, du planlægger indsatserne og udarbejder content – i samarbejde med vores kommunikationsansvarlige.

– Assistance til at udarbejde nyheder og pressemeddelelser om vores projekter og aktiviteter til dagspressen, bygge- og arkitekturmedier mm. Du hjælper med hele processen – fra at få ideen, tale med landskabsarkitekterne til at vinkle materialet og kontakte pressen.

– Lejlighedsvis hjælp til projektbeskrivelser og opsætning af CV’er til tilbudsgivning. Det er en vigtig del af kommunikationsfunktionen at sørge for at referencer, medarbejdernes CV’er og selve ansøgningerne er up-to-date og vinklet rigtigt.

 

Vi sætter stor pris på:

– At du er initiativrig, selvstændig og arbejder struktureret. Vi hjælper og guider dig i dit arbejde, men det er en stor fordel, at du selv ser muligheder og ikke er bange for at foreslå nye ting.

– At du opererer naturligt på sociale medier og både kan producere og planlægge. Ser du noget interessant, optager og klipper du selv en video – eller laver andet relevant content. Du håndterer aktivt vores online fællesskaber og skaber engagement blandt vores følgere på LinkedIn, Facebook og Instagram.

– At du både har et godt sprog, æstetisk sans og formidler dygtigt med ord og i billeder. Arkitektur er et meget visuelt orienteret fag, og det er derfor en fordel, at du har øje for æstetikken i vores projekter.

– At du er bruger af Adobe-pakken. Vi arbejder hver dag med InDesign og Photoshop, og det er en fordel, hvis du kan klippe og redigere videoer i Premiere Pro.

 

Vi tilbyder dig:

– En spændende arbejdsplads centralt i København, hvor du kommer til at arbejde med varierende opgaver og får stor frihed under ansvar.

– 30-35 imødekommende og fagligt dygtige kolleger på begge kontorer i København og Aarhus.

– Et meningsfuldt job i en kreativ branche, hvor du er sikret faglig relevant sparring.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi forestiller os, at du læser kommunikation, marketing eller lign. Det er ikke så vigtigt om læser på KU, RUC, DMJX eller CBS – eller om du er bachelor- eller kandidatstuderende. Det vigtigste er, at du er et engageret og kommunikerende menneske med gåpåmod og begejstring for dit arbejde.

Send din motiverede ansøgning og CV til pfp@schonherr.dk og skriv ’Studentermedhjælp’ i emnefeltet. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 25. februar – vi indkalder løbende til samtale.

Løn efter aftale.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte kommunikationsansvarlig Pernille Franch Pedersen på pfp@schonherr.dk eller 25 10 78 43.

Find os på LinkedIn, Facebook og Instagram.