VIL DU MED?

 

Når vi løser tidens store samfundsudfordringer?

Schønherr er en af landets førende tegnestuer inden for landskab og planlægning. Kunstnerisk og arkitektonisk kvalitet står øverst på dagsordenen i et kreativt og fagligt engageret miljø.

Klimatilpasning, genanvendelse, grøn omstilling, byer for mennesker, fremtidens infrastruktur såvel som sammenhængen mellem by og land, bearbejdes med skøn­heden og forståelsen for vores fælles kulturarv som basis for nødvendige foran­dringer.

Vi engagerer os i samfundets store udfordringer med nysgerrighed, nytænkning og masser af konkret teknisk viden – og vi vægter et samfundsmæssigt engagement og en interesse i en bæredygtig dagsorden højt hos alle tegnestuens medarbejdere.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men har du selv ideer til et eventuelt samarbejde, eller vi du spørge til fremtidige muligheder, er du velkommen til at tage kontakt til associeret partner og tegnestuechef på vores Aarhus kontor, Mi Koudal Randlev – mkr@schonherr.dk

Sender du en uopfordret ansøgning, er det et lovkrav, at du giver skriftligt samtykke til, at vi må behandle og opbevare dine oplysninger.