Organisation

 

Schønherr er et aktieselskab ledet og ejet af landskabsarkitekterne Rikke Juul Gram og Nina Jensen.

Ledelsen understøttes af de associerede partnere Rasmus Stougaard, Mi Koudal Randlev, Andrew Place, Sanne Sloth Hansen og Jakob Sandell Sørensen.

Tegnestuen blev grundlagt i 1984 af Torben Schønherr, som udtrådte af ledelsen i 2014.

Schønherr har 2 lige store kontorer i henholdsvis København og Aarhus, hvor vi tilsammen har ca. 30 planlæggere, landskabsarkitekter og arkitekter samt 4 tekniske/administrative medarbejdere ansat.

CVR: 33061420

Bestyrelse

Schønherrs bestyrelse udgøres af:
Hans Peter Svendler Nielsen,
Anna Libak
og Bo Boje Larsen

Aarhus

SCHØNHERR A/S
Klosterport 4T, 1. sal
8000 Aarhus C
T: +45 86 18 69 00
M: mail@schonherr.dk

København

SCHØNHERR A/S
Nørrebrogade 45 E, st.
2200 København N
T: +45 33 18 61 80
M: mail@schonherr.dk

Faktura

M: faktura@schonherr.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekteringsværktøj

 

Tegnestuen råder i dag over en stabil og velstruktureret it-infrastruktur som administreres af et eksternt IT-konsulentfirma. Al data er placeret i et virtuelt servermiljø, dels på et dansk datacenter og i Microsoft Public Cloud services – Office 365. Den underliggende fysiske server struktur er internt er forbundet med 10G netværksteknologi baseret på nyeste hardware teknologier, som med Global Connect 1Gbit/s MPLS linjer tilgås direkte fra tegnestuerne i Aarhus og København.

Vores mail- og datatrafik, internt såvel som eksternt, beskyttes af den fulde sikkerhedspakke på Level 7 niveau fra en af markedets bedste Next Generation Firewall.

Vi råder over ca. 50 arbejdsstationer, primært HP og Lenovo, som løbende opdateres og udskiftes. Alle enheder er pr. 1. marts 2018 udstyret med Windows 10 Pro og Office 365 med Skype for Business som hhv. styresystem og kommunikationsplatform. Til konventionel 2D og 3D CAD projektering anvendes primært AutoCAD LT 2018 med Land4 applikationen som koteringsværktøj. Desuden anvendes Bentley Microstation ifm. projektering af større terræn- og anlægsopgaver, samt Sketchup, Rhino mfl. til visualiseringsopgaver. Til BIM projektering anvendes desuden ArchiCAD med Land4 applikationen som koteringsværktøj. Tegnestuen har Adobe Creative Suite 5 som grafisk platform. Vi råder over alt udstyr til grafisk reproduktion: Scannere, farvekopimaskiner, farve plottere, digitalt fotoudstyr etc.